I naturen sætter jeg hverdagen på pause og her slapper jeg af! Østbjerglund har været i familiens eje siden 1968 og anvendt som kunstrefugie og i oktober 2020 flyttede jeg ind fuld tid. Det et boelsmandsted med 40 tønder vidunderlig og oprindelig natur og 120 m2 atelier velegnet til møder og kurser.

Jeg er uddannet miljøplanlægger og har bosat mig på Østbjerglund for at sætte fokus på natur, kunst og fortælling.

Hvad er natur og hvilken betydning har naturen for mennesket? Vi skal undersøge naturen i kunsten og kunsten i naturen. Vi skal høre fortællinger om natur og mennesker i naturen. Vi skal spise af naturens køkkenhave og høre om beskyttet natur og fuglesang. Sammen skal vi opleve stilheden og roen.

Jeg blev cand.techn.soc i 1995 og arbejdede i en årrække som arbejdsmiljøkonsulent med implementering af arbejdspladsvurdering i statslige institutioner og private virksomheder. Efterfølgende blev jeg selvstændig og fungerede i en periode som jobkonsulent i Frederiksborg Amt, hvorefter jeg blev partner :-) både privat og i arbejdslivet i kunstnerduoen NOTKA med billedkunstner Jørgen Sehested. Vi boede i Store Dyrehave i en sammenbragt familie og ferierede på Østbjerglund og udviklede mange kunstneriske projekter her.

NOTKA udførte udsmykningsopgaver for private og virksomheder og udlejning af kunst. Vi afholdt samarbejdskurser og foredrag om forandringsprocesser og anvendte det kreative arbejde som værktøj, hvor vi bl.a udførte værker af restprodukter fra virksomhedens produktion eller udsmykkede direktionsgangen med malerier.

Med satspuljemidler fra Sundhedsstyrelsen arbejdede NOTKA i en treårig periode med unge og alkohol og udviklede nye alkoholfri festkoncepter baseret på de unges egne idéer. Rapporten kan rekvireres hos SST "Nye festkoncepter i gymnasieskolen."

Hvis du gerne vil vide mere om de tjenesteydelser jeg tilbyder på Østbjerglund, så er du altid velkommen til at ringe +45 26313048 eller sende mig en besked vha. kontaktformularen eller på info@oestbjerglund.dk

 

De bedste hilsner Anne

 

Velkommen!