Kom tæt på Østbjerglund

Bag Østbjerglunds oplevelsesunivers står jeg, Anne Stoklund Larsen, og det er mig, der vil byde jer velkommen, når I ankommer til Østbjerglund.

Østbjerglund har været i familiens eje siden 1968, hvor det har været anvendt som kunstrefugie. I oktober 2020 flyttede jeg ind på fuld tid, fordi jeg gennem mange år havde forelsket mig i området. Det et boelsmandsted med 40 tønder vidunderlig og oprindelig natur samt 120 m2 atelier velegnet til møder, kurser og arrangementer.

Her sætter vi fokus på natur, kunst og fortælling, for i naturen sætter jeg altid hverdagen og tankerne på pause. Det er her, jeg slapper af og finder min indre ro. Den glæde ved naturen og den kreative udfoldelse vil jeg gerne give videre.

Hvad er natur, og hvilken betydning har naturen for mennesket? Vi skal undersøge naturen i kunsten og kunsten i naturen. Vi skal høre fortællinger om natur og mennesker i naturen. Vi skal spise af naturens køkkenhave og høre om beskyttet natur og fuglesang. Sammen skal vi opleve stilheden og roen - og dét får du med på Østbjerglund.

 

Anne Stoklund Larsen

Jeg er uddannet miljøplanlægger, og i 1995 blev jeg cand.techn.soc, hvor jeg i en årrække arbejdede som arbejdsmiljøkonsulent med implementering af arbejdspladsvurdering i statslige institutioner samt private virksomheder. Herefter valgte jeg at blive selvstændig, hvor jeg i en periode fungerede som jobkonsulent i Frederiksborg Amt.

I arbejdslivet – og i det private – var jeg en del af kunstnerduoen NOTKA sammen med Jørgen Sehested. Tidligere boede vi i Store Dyrehave i en sammenbragt familie. Her blev ferierne brugt på Østbjerglund, hvor vi udviklede mange kunstneriske projekter.

Gennem hele livet har jeg været forelsket i naturen og det frie liv. Min kærlighed til naturen, kunsten og fortællingen går lang tilbage. Det er her, energien ligger for mig. Og derfor betyder stedet så utroligt meget for mig.

Hvis du gerne vil vide mere om de tjenesteydelser jeg tilbyder på Østbjerglund, så er du altid velkommen til at ringe +45 26313048 eller sende mig en besked vha. kontaktformularen eller på info@oestbjerglund.dk

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

 

De bedste hilsner fra Anne