Efterår
Efterår

Efterår

Efteråret er fyldt med skønne dage med højt til himlen, hvor jeg bruger tid på at sanke vandmynte, vild timian, plukke mirabeller og kigge efter svampe, og jeg har høstet de første kantereller (og det var vist også de eneste.)

Næste weekend, den 4. september, skal jeg på høstmarked i Jelling med Stilhed og Snaps, og jeg har brygget snaps på blomster, frugt og urter fra bakkerne og fået produceret en lille flyer, der fortæller om Østbjerglund.

Den daglige skovtur er dagens vitaminindsprøjtning og jeg hører sortspætten kalde og forleden fandt jeg dens spisekammer, det er facinerende så store spåner den hakker af. Det blev den gode oplevelse, der kunne opveje dagens tekniske udfordring, da drivremmen på havetraktoren satte ud på grund af overarbejde....men det er fixet og jeg kan slå græs igen!

I august oplevede jeg årets vildeste stjerneskuds-show, da meteorsværmen Perseiderne væltede ned gennem atmosfæren og vi sov under åben himmel og fik denne fantastiske oplevelse, det har været en dejlig sommer og Østbjerglund er bare altid rig på oplevelser!

 

 

Oprettet d. under Natur


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar